Over ons

 

De firma Quadrifoglio werd reeds opgericht in 1985. Op dat ogenblik had de eigenaar, R. Maes reeds een carrière van 14 jaren tegelervaring achter de rug op nationaal vlak.

Uit de bestaande contacten werd er een selectie gedaan van vooraanstaande fabrikanten uit verschillende landen, voor rechtstreekse aankoop. Die selectie wordt voortdurend bijgestuurd. Op de manier slaagt Quadrifoglio erin, op een onafhankelijke manier met de snelle evolutie van de tegelmarkt mee te groeien…

Quadrifoglio heeft zich van in den beginne geprofileerd als de tegelspecialist bij uitstek. Door selectief aan te kopen bij de juiste fabrikanten, en daar de juiste keuzes te maken kon de jarenlange en eerder opgedane ervaringen meteen verzilverd worden.

Er werd ook nauwlettend toegekeken op de kwaliteit van de aangekochte goederen, zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. De politiek van aankoop van grote partijen garandeerden al van in de beginne een benijdenswaardige prijs-kwaliteit verhouding.

Om onze tevreden tegelklanten zo volledig mogelijk te kunnen dienen, werden nadien nog andere materialen aan het gamma toegevoegd. Zo kunnen onze klanten voor parket, laminaat, kurk e.a. eveneens bij Quadrifoglio terecht.

Hiervoor werd zelfs een volledig afzonderlijke toonzaal ingericht.


De sterkste troeven van Quadrifoglio

  • Vakkundig advies en service

  • Enorme voorraad vloer- en wandtegels

  • Voortdurend de laatste nieuwigheden

  • Steeds de grootste keuze aan de beste prijzen